2 prk vaaleaa tonnikalaa vedessä
180 g katkarapuja
1 ruukku jääsalaattia
200 g pakasteherneitä
iso kurkku
200 g viinirypäleitä
1 dl (keittämätöntä) riisiä
tilliä
Keitä riisit ja valuta ne keittämisen jälkeen hyvin. Pilko salaatti ja kuorittu kurkku karkeiksi paloiksi. Puolita viinirypäleet. Sulata katkaravut ja pakasteherneet. Sekoita kaikki isossa kulhossa ja lisää lopuksi tonnikala, tilli ja riisi.
Tillikermaviilikastike
200 g kevyt kermaviiliä
1 tl vahvaa sinappia
1 dl hienoksi silputtua tilliä
2 tl sitruunapippuria
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile tonnikala-katkarapusalaatin kanssa. Sopii hyvin myös muiden kalaruokien ja perunoiden kastikkeeksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.