Kokoonnuttiin taas parin mamman ja lasten kanssa ja päätin kantaa korteni kekoon tarjoilun suhteen ja viedä mukanani lakritsihyydykekakun jonka raaka-aineet koostuivat kaapista löytyneistä tarvikkeista :)

Keksipohjan tein 200 grammasta itsetehdyistä kekseistä jotka murensin tehosekoittimessa ja lisäsin 100 g sulaa voita. Täytteenä kaksi purkkia Flora vispiä vaahdotettuna, sokeria, 6 liivatelehteä, 100 g maitorahkaa ja n. 100 g Pirkka lakritsikastiketta. Kaadoin täytteen irtopohjavuokaan taputellulle keksipohjalle ja annoin hyytyä rauhassa jääkaapissa. Sitten valmistin lakritsikiilteen 120 g Pirkka lakritsikastiketta, 3 liivatelehdestä ja 1/2 dl vettä ja lusikoin kiilteen varovasti hyydykekakun pinnalle. Sitten laitoin kakun takaisin kylmään jossa kiille sai jähmettyä.

Kakun pinnan koristelin valkoisella kimallekoristelugeelillä, mutta huomasin, että se myös leviää helposti.