Sain pyynnön valmistaa syntymäpäiville ihanan kesäisen mansikkakakun tuoreista mansikoista ja ajattelin heti, että valkosuklaatäyte täydentäisi raikkaita mansikoita juuri sopivasti :) Tein runsaan ja riittävän kakun 15 hengelle kuuden munan kakkupohjalla. Kostutin kakun vaniljamaidolla ja täytteenä kuningatarhilloa, valkosuklaatäytettä (flora vispiä+sulatettua valkosuklaata+vaniljatuorejuustoa) sekä mansikkatäyte (survottuja mansikoita, flora vispiä, vaniljatuorejuustoa, sokeria ja liivatetta).

Näillä kuumilla ilmoilla kermakakut ovat suuressa läsähtämisvaarassa, joten liivatteen toimivuutta ei voi liiaksi korostaa. Muutenkin kermavaahdon vatkaus on tapahduttava nopeasti ja vaahto on aina nostettava kylmään kun sitä ei käytetä.

Kuorrutin kakun ensin runsaalla kermavaahdolla ja lopuksi asettelin mansikkapalat. Viimeistely tapahtui sulalla valkosuklaalla, joka mielestäni lisäsi kakun houkuttelevuutta

Kakku olikin mennyt kuin kuumille kiville ja sain kovasti kehuja täyteläisestä makuyhdistelmästä ;) valkosuklaa ja mansikka täydensivät toisiaan juuri sopivasti :)