Nämä muffinssit olivat niin ihanan pehmeitä ja suussasulavia, että täytyy pian leipoa samoja uudestaan! Kermavaahtokuorrutus olisi kruunannut makuelämyksen, mutta eipä tullut sitä nyt kaupasta ostettua.

n. 16 muffinssia

- 115 g margariinia

- 200 g sokeria

- 3 munaa

- 1 tl leivinjauhetta

- 375 g vehnäjauhoja

- 1 tl vaniljasokeria

- 1 1/3 dl maitoa

- 200 g mansikkasurvosta

 

Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit. Lisää munat yksitellen joukkoon. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita taikinaan. Kaada joukkoon maito ja vaivaa tasaiseksi. Survo mansikat tasaiseksi massaksi esim. tehosekoittimessa ja kaada taikinaan. Annostele taikina muffinssivuokiin ja paista 180 asteessa n. 30 min tai kunnes muffinssit ovat keskeltä paistuneita.

Viimeistele koristelugeeleillä tai vaihtoehtoisesti kermavaahdolla. Voit myös käyttää mansikoiden sijasta vadelmia, mustikoita tai muita marjoja.