Ihana masukakku odottavalle äidille esim. babyshowereille! :)

Kakku on valmistettu 8 munan kääretorttupohjasta.

Välissä  vanilja-kuningatarmousse:

5 dl Flora vispiä

1 prk Vaniljarahkaa

3 prk vauvojen kuningatarsosetta

4 liivatelehteä

tilkka maitoa

sokeria maun mukaan

1 rkl vanilliinisokeria

 

Vaahdota Flora vispit ja lisää joukkoon vaniljarahka, sokerit ja marjasoseet. Liota liivatteet kylmässä vedessä ja sulata pieneen tilkkaan kiehuvaan maitoa. Kaada liivatemaito kuningatarvaahtoon ja sekoita huolella.

Valmista kakku näin:

Paista kaksi pellillistä kääretorttupohjia. Jäähdytä. Ota kolme kulhoa, yksi isompi ja kaksi pienempää, samankokoista kulhoa (esim. jälkiruokakulhot). Vuoraa kulhot tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttupohjista eri kokoisia ympyröitä ja lado kulhoihin vuorotellen pohjat ja kuningatartäytteet. Laita kulhot kylmään n. 6 tunniksi, jotta täytteet hyytyvät ja kakut pysyvät hyvin kasassa.

Kumoa kakut lähekkäin tarjoilualustalle vatsan ja rintojen muotoon. Valmista voi-sokerikreemi. Levitä kreemiä tasaisesti kakkujen pinnalle kauttaaltaan.

Kauli marsipaanit ja aseta ensin dekolteen ihon värinen marsipaani paikoilleen. Vatsakumpuun tarvittavaa marsipaania voi kaulita hieman ylimääräistä helmaksi.

Valmista lopuksi rintoihin marsipaanikankaat ja piilota rintojen alle jäävät saumat esim. vihreällä marsipaaninauhalla.