Tällaiset herkut lähtivät myös Tonyn ristiäisiin :) Pyyntönä oli kinkku- ja lohivoileipäkakut yhteensä 40 hengelle. Kinkkukakku oli kuulemma mennyt kokonaan, kalaa jäi puolet jäljelle.  

Lohivoileipäkakku on valmistettu graham- ja ruispaahtoleivistä, jotka on kostutettu sitruunamehulla. Kolmessa kerroksessa on välissä ruohosipulituorejuustoa, kermaviiliä, yht. 600 g lämminsavulohta, ranskankermaa, sitruunapippuria, tilliä ja juustoraastetta. Kuorrutteena käytin ruohosipulituorejuuston ja ranskakerman sekoitetta jonka pursotin kerman tapaan kakun reunoille. Kakun päällä on iso kasa raikkaita vihreitä (mm. herneenversoja), kirsikkatomaattia, tummia viinirypäleitä, carambolaa, cheddarjuustotähtiä sekä graavilohirullia.

*****

Kinkkuvoikkariin laitoin samat leivät kuin lohikakkuunkin. Leivät kostutin maidolla. Kolmessa kerroksessa on vuorotellen täytteinä italiansalaattia sekä kinkkutäytettä, jossa raaka-aineina ruohosipulituorejuustoa, kermaviiliä, ranskankermaa, kinkkusuikaleita, sinappikurkkusalaattia, mustapippuria ja suolaa.

Koristeina muuten samat herkut, mutta lohirullien tilalla tietysti kinkkurullia ja kakun sivuille painelin ylijääneitä kinkkusuikaleita.