- 1 pkt valmista ruispiirakkataikinaa

- 300 g kalkkunakinkkusuikaleita

- 3 kananmunan valkuaista

- 1 prk kermaviiliä

- 1 punasipuli renkaina

- 1 kuutioitu paprika

- 300 g kirsikkatomaatteja

- 1 prk yrttistä tuorejuustoa

- 150 g juustoraastetta

- ripaus suolaa

 

Pilko paprikat kuutioiksi, sipulit renkaiksi ja tomaatit kahteen osaan. Kauli piirakkataikina ja asettele piirakkavuokaan reunoja myöten. Yhdistä kulhossa kaikki muut täytteen aineet paitsi sipuli, tomaatit ja juustoraaste. Kaada täyte piirakkapohjan päälle ja asettele päälle tomaatit, sipulirenkaat ja ripottele lopuksi päälle juustoraaste.

Paista 225 asteessa n. 30 min kunnes pohja on kypsä. Tarjoile hieman jäähtyneenä, jotta täyte ehtii tiivistymään riittävästi eikä valu lautasella.