Pohja:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne munasokerivaahtoon. Kääntele taikinaa nuolijalla varovasti jotta jauhot sekoittuvat vaahtoon. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 175 asteessa n. 10 min. Anna jäähtyä hetki ja kumoa kääretorttupohja sokerilla vuoratulle leivinpaperille.
Täyte:
1 tkl toffeeksi keitettyä kondensoitua maitoa
2 dl Flora vispiä
200 g mansikoita
100 g mustikoita
Keitä kondensoitua maitoa vesikattilassa reilu kaksi tuntia. Survo marjat tasaiseksi "hilloksi", vatkaa kerma vaahdoksi. Voitele torttupohja ensin toffeella, sitten tasoitat päälle marjasurvoksen ja lopuksi kermavaahdon. Rullaa kääretorttu rullalle.
Koristele valkoisella ja vaaleanpunaiseksi värjätyllä kermavaahdolla korityllaa käyttäen. Loppuviimeistelyyn tarvitset sokerihelmiä ja valkoisia lumihiutalenomparelleja.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.