Tässä kakussa ei kyllä ulkonäkö kerro mitään mausta! Aivan vastustamattoman mehevä ja suklainen kakku!

150 g margariinia

200 g Fazerin sinistä

1,5 dl sokeria

3 kananmunaa

2 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Sulata suklaa ja margariini mikrossa, varo polttamasta pohjaan! Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ja yhdistä siihen suklaa-rasvaseos varovasti sekoittaen. Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe ja siivilöi ne nuolijalla käännellen taikinan joukkoon. Kaada taikina irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 20-30 min, kunnes kakku on melkein kokonaan paistunut. Kakun on tarkoitus jäädä keskeltä "raa´aksi" koska kyseessä on nimenomaa mutakakku.

Ota kakku uunista ja jäähdytä hyvin.

Kuorrute:

200 g Maraboun minttukrokanttisuklaata

100 g margariinia

1 dl tomusokeria

luraus kermaa

Vatkaa vatkaimella huoneenlämpöinen margariini ja tomusokeri tasaiseksi massaksi. Sulata suklaa mikrossa ja kaada massan joukkoon. Sekoita ja lisää tarvittaessa luraus kermaa, mikäli kuorrute tuntuu liian paksulta. Voitele kakku kuorrutteella, ulkonäöllä ei tässä kakussa ole niin väliä