Vähän iltapalaa

Jauhelihapihvit on tehty naudan 7% jauhelihasta+suola, tinjami, mustapippuri ja 3 kananmunan valkuaista. Jauhelihataikinasta muovaillaan 9 kpl pihvejä jotka paistetaan 200 asteessa n. 30 min.

Ruisleipäversiossa käytin paahdettua Eväsleipää, hiilariton versio tehty ilman leipää, täytteet vaan laitettu kahden pihvin väliin. Molemmista hamppareista löytyy: jauhelihapihvi(t), ketsuppi, sinappi, rasvaton majoneesi, sipuli, suolakurkku, tomaatti, salaatti ja 10% cheddarjuustoviipaleet.

Ruisversio

Erittäin vähähiilihydraattinen/hiilariton hamppari

 

Mikäli haluat täysin välttää hiilihydraatteja, jätä ketsuppi pois.

 

Tosi hyviä ja TERVEELLISIÄ hampurilaisia!