Vähän iltapalaa
Jauhelihapihvit on tehty naudan 7% jauhelihasta+suola, tinjami, mustapippuri ja 3 kananmunan valkuaista. Jauhelihataikinasta muovaillaan 9 kpl pihvejä jotka paistetaan 200 asteessa n. 30 min.
Ruisleipäversiossa käytin paahdettua Eväsleipää, hiilariton versio tehty ilman leipää, täytteet vaan laitettu kahden pihvin väliin. Molemmista hamppareista löytyy: jauhelihapihvi(t), ketsuppi, sinappi, rasvaton majoneesi, sipuli, suolakurkku, tomaatti, salaatti ja 10% cheddarjuustoviipaleet.
Ruisversio
Erittäin vähähiilihydraattinen/hiilariton hamppari
Mikäli haluat täysin välttää hiilihydraatteja, jätä ketsuppi pois.
Tosi hyviä ja TERVEELLISIÄ hampurilaisia!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.