Teki mieli tehdä jotain hyvää jälkiruokaa ja kaapista löytyi yksi tölkki kondensoitua maitoa, niin päätin sitten valmistaa banoffeeta. Tosin tällä kertaa tein hieman erilaisen version. Vuoan sijasta käytin lasikulhoa, johon kokosin jälkiruoan kerroksittain. Lisäksi laitoin jälkkäriin banaanin kaveriksi mansikoita.

Nam, oli erittäin makoisaa

Tässä ohje:

- 1 tlk kondensoitua maitoa toffeeksi keitettynä (keitä tölkkiä n. 2 tuntia)

- 1 prk Flora vispiä + hieman sokeria

- n. 200 g Digestive-keksejä murskattuna

- 2-3 banaania siivutettuina

- n. 200 g mansikoita

- pinnalle raastettua suklaata

 

Keitä kondensoitu maito toffeeksi. Jäähdytä. Vatkaa kerma vaahdoksi. Murskaa keksit esim. tehosekoittimessa. Pilko banaanit ja mansikat. Annostele kaikki aineet vuorotellen kauniiseen tarjoiluvatiin. Raasta lopuksi pinnalle suklaata.