Tämän kakun leivoin lapsiperhekutsuille ilahduttamaan pientä juhlaväkeä

Kakku on koottu kolmen ja viiden munan sokerikakkupohjista. Täytteenä on vaniljakiisseliä, johon on lisätty kaksi muussattua banaania. Lisäksi välikerroksista löytyy kermavaahtoa ja persikkaviipaleita. Kakun kostutus on tehty säilykepersikoiden sokeriliemellä. Päällä on marsipaania ja marsipaanin alla on voisokerikreemi. Lopuksi sivelin pinnalle hieman valkoista helmiäistomuväriä.

Hetken aikaa sain taistella Barbapapan käsien kanssa ja kiireessä kun tekee, niin viimeistelyssä on pakko tinkiä. Kakku oli kuitenkin hyvää ja sopivan kosteaa ja juhlien jälkeen jäljellä oli enää kasvot

ISO KIITOS VIELÄ KAIKILLE JUHLAVIERAILLE HAUSKOISTA JUHLISTA!