Kun kakku kuorrutetaan marsipaanilla, sokerimassalla tai vaahtokarkkimassalla, kannattaa massan alle laittaa voi-sokerikreemiä. Se mm. estää kuorrutemassaa vettymästä ja tekee kakun pinnasta tasaisen.
Voi-sokerikreemi
250 g voita
500 g tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
2 rkl maitoa
Pehmennä voita hieman mikrossa ja vaahdota se sitten yksinään kulhossa. Lisää puolet tomusokerista siivilän läpi ja vatkaa lisää. Vatkaa vähitellen kreemin joukkoon myös loput tomusokerit sekä vaniljasokeri ja maito.
Vuoraa kakun pinta kreemillä ja tasoita sileäksi.
Voi-sokerikreemi säilyy jääkaapissa tiiviisti pakattuna ainakin pari viikkoa ellei pidempäänkin.
Tästä reseptistä riittää ainakin 6-8 munan kakkuun.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.