375 g vehnäjauhoja
200 g sokeria
115 g margariinia
3 munaa
1,7 dl kermaa
1 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi. Riko munat yksitellen taikinaan sekoittaen. Lisää vanilliinisokeri. Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe ja sekoita ne taikinaan. Kaada taikinan joukkoon lopuksi kerma ja vatkaa taikina tasaiseksi. Kaada taikina irtopohjavuokaan. Paista 180 asteessa n. 30 min kunnes kakku on täysin kypsä. Jäähdytä hyvin.
Kuorrute
150 g pehmeää voita
300 g tomusokeria
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 rkl maitoa
1 rkl vaniljasokeria
2 dl Flora vispiä+sokeria maun mukaan
Vatkaa pehmentynyt voi yksinään kulhossa kuohkeaksi. Vatkaa tomusokeri voin joukkoon siivilöiden ja lisää sitten siivilän lävitse kaakaojauhe ja vaniljasokeri. Lisää lopuksi maito.
Vatkaa toisessa kulhossa Flora vispi ja sokeri kermavaahdoksi.
Laita suklaakreemi ja kermavaahto omiin pursotinpusseihin ja pursota kuorrutteita vuorotellen kakun päälle ja reunoille haluamallasi tyllalla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.