375 g vehnäjauhoja

200 g sokeria

115 g margariinia

3 munaa

1,7 dl kermaa

1 tl leivinjauhetta

2 tl vanilliinisokeria

 

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi. Riko munat yksitellen taikinaan sekoittaen. Lisää vanilliinisokeri. Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe ja sekoita ne taikinaan. Kaada taikinan joukkoon lopuksi kerma ja vatkaa taikina tasaiseksi. Kaada taikina irtopohjavuokaan. Paista 180 asteessa n. 30 min kunnes kakku on täysin kypsä. Jäähdytä hyvin.

Kuorrute

150 g pehmeää voita

300 g tomusokeria

2 rkl tummaa kaakaojauhetta

2 rkl maitoa

1 rkl vaniljasokeria

2 dl Flora vispiä+sokeria maun mukaan

 

Vatkaa pehmentynyt voi yksinään kulhossa kuohkeaksi. Vatkaa tomusokeri voin joukkoon siivilöiden ja lisää sitten siivilän lävitse kaakaojauhe ja vaniljasokeri. Lisää lopuksi maito.

Vatkaa toisessa kulhossa Flora vispi ja sokeri kermavaahdoksi.

Laita suklaakreemi ja kermavaahto omiin pursotinpusseihin ja pursota kuorrutteita vuorotellen kakun päälle ja reunoille haluamallasi tyllalla.