Tätä kakkua oli aivan pakko testata kun netistä löysin reseptin! Huvittavaa, mutta totta, maukkaan suklaakakun voi valmistaa myös mikrossa Alkuperäisessä ohjeessa ei ole valkosuklaakuorrutetta, mutta sovelsin hieman, jotta ulkonäkökin olisi kauniimpi :)
Tarvitset siis:
3 kananmunaa
2 dl sulatettua voita/juoksevaa margariinia
1,5 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 tl vanilliinisokeria
1 tl leivinjauhetta
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
130 g valkosuklaata
värikkäitä strösseleitä
Sekoita kuivat aineet keskenään. Yhdistä munat ja sula rasva ja lisää joukkoon kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi. Voitele ja korppujauhoita mikronkestävä vuoka/astia. Kaada taikina astiaan ja paista mikrossa täydellä teholla 4-6 min mikrosta riippuen. Tarkista kypsyys hammastikulla pohjaa myöten.
Kumoa kakku lautaselle. Sulata valkosuklaa ja kaada se kakun päälle. Levitä tasaisesti ympäri kakun pintaa ja koristele strösseleillä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.