Pohja:

4 kananmunaa

1,5 dl sokeria

1 dl vehnäjauhoja

1 dl perunajauhoja

2 rkl tummaa kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

 

Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne munasokerivaahtoon. Sekoita varovasti tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 8-10 min 225 asteessa. Kumoa paistunut ja jäähtynyt pohja sokeroidulle leivinpaperille.

Täyte:

1/2 tlk kondensoitua maitoa

mansikkahilloa

2 dl Flora vispiä vaahdotettuna

Päällä:

200 g vaaleanpunaista marsipaania

3 dl Flora vispiä vaahdotettuna

vaaleanpunaisia nomparelleja

Leikkaa kääretorttupohja kahteen osaan. Levitä täytteet vuorotellen toisen pohjan päälle ja laita toinen pohja täytteiden päälle kanneksi. Leikkaa sitten 6 neliön muotoista leivospalaa. Kauli marsipaanista pieniä neliöitä ja päällystä jokainen leivonnainen omalla marsipaanipäällisellä. Pursota leivosten reunoille kermavaahtoa ja koristele nomparelleilla.