Pohja:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne munasokerivaahtoon. Sekoita varovasti tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 8-10 min 225 asteessa. Kumoa paistunut ja jäähtynyt pohja sokeroidulle leivinpaperille.
Täyte:
1/2 tlk kondensoitua maitoa
mansikkahilloa
2 dl Flora vispiä vaahdotettuna
Päällä:
200 g vaaleanpunaista marsipaania
3 dl Flora vispiä vaahdotettuna
vaaleanpunaisia nomparelleja
Leikkaa kääretorttupohja kahteen osaan. Levitä täytteet vuorotellen toisen pohjan päälle ja laita toinen pohja täytteiden päälle kanneksi. Leikkaa sitten 6 neliön muotoista leivospalaa. Kauli marsipaanista pieniä neliöitä ja päällystä jokainen leivonnainen omalla marsipaanipäällisellä. Pursota leivosten reunoille kermavaahtoa ja koristele nomparelleilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.