Tätä täytettä tulee käytettyä melkein joka kakussa, koska se vaan yksinkertaisesti on niin herkullinen! Myös muffinsien väliin sain tätä täytettä ahdattua ja hyvin se sielläkin toimi! Tässä siis ohje :

6 kananmunan keltuaista

4 dl kermaa

2-3 rkl vaniljakreemijauhetta

1,5 dl sokeria

4 rkl perunajauhoja

Sekoita kaikki ainekset kattilassa ensin KYLMÄNÄ tasaiseksi massaksi. Kiehauta seos nopeasti liedellä jotta täyte muuttuu tasaiseksi, keltaiseksi tahnaksi koko ajan pohjaa myöten sekoittaen. Varo, ettei täyte pala pohjaan. Pohjaanpalamisen vältät parhaiten käyttämällä teflonkattilaa. Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä hetken aikaa ennen kakun väliin laittamista. Täytteeseen saa kivasti lisämakua, kun lisäät siihen esim. vauvojen persikka- tai mangososetta.